IPL RF Naprave > CoolCAVI – kriolipoliza in kavitacija
CoolCAVI logo

CoolCAVI – kriolipoliza in kavitacija

CoolCAVI je najsodobnejša naprava za oblikovanje telesa s pomočjo tehnologij kavitacije, kriolipolize, vakuuma in elektroforeze. Naprava zamrzne maščobne celice, ki nato odmrejo in se odstranijo iz telesa. Rezultat je 20% zmanjšanja maščobne mase po enem tretmaju.

  • najsodobnejša naprava za oblikovanje telesa
  • štiri ločene tehnologije: kavitacija, kriolipoliza, elektroforeza in vakuum
  • vrhunski rezultati
  • neinvazivna metoda zmanjševanja obsega in preoblikovanja telesa
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

CoolCAVI je najsodobnejša naprava za oblikovanje telesa z ločenimi tehnologijami kavitacije, kriolipolize, elektroforeze in vakuuma.

Z napravo CoolCAVI tako dosežete:

  • popolnoma preoblikovano telo,
  • znebite se odvečne maščobe,
  • zmanjšate obseg samih maščobnih celic,
  • dosežete hitrejšo aktivacijo celic in pospešitev lokalnega metabolizma,
  • zmanjšanje videza celulita in
  • izboljšan celotni izgled kože.

Zaradi različnih velikosti ročnika in kombinacij tehnologij, lahko izvajate terapije na večjih in manjših področjih telesa.

 

.

Kaj je kriolipoliza?

Kriolipoliza hladi maščobo v ciljnih predelih in povzroča kristalizacijo maščobe. Uspešno odstranjuje odvečno maščobo, vpliva na zmanjšanje obsega maščobnih celic in preoblikovanje telesa. 20 do 25 % maščobnih celic na obdelanem območju odmre po naravni poti; razpadejo v obdobju nekaj tednov. Krioelektroforeza prodre do 5 cm globoko pod kožo. Aktivira vezna tkiva, pomaga preoblikovati kožo in izločiti odpadne produkte iz telesa. Poleg tega lahko oskrbi globoko plast kože z 80 do 90 % aktivnih sestavin.

 

 

 

Kriolipoliza, elektroforeza in vakuum se izvajajo sočasno s pomočjo posebno oblikovanega kriolipoliznega vakuumskega ročnika. Močan vakuumski poteg na izbranem predelu telesa povleče kožo v ročnik, na stranskem delu ročnika pa se nahajajo kriolipolizna in elektroforezna plošča, ki omogočata podhladitev in kristalizacijo maščobe. Tako s posebnim ročnikom ciljno vplivamo le na točno določen predel telesa.

 

Pred začetkom izvedbe terapij svetujemo pogovor s stranko, s pomočjo katerega ugotovimo morebitne kontraindikacije, ugotovimo njene želje, ji obrazložimo postopek, določimo število obiskov, navsezadnje pa ji tudi izmerimo obseg in po možnosti fotografiramo predel, kjer se bo izvajala terapija.

Pred samo izvedbo terapije se na predel obravnave položi posebna »antifreeze« krpica za kriolipolizo, ki omogoča boljši oprijem ročnika in preprečuje poškodbe kože, ki bi lahko nastale ob robovih ročnika s kožo.

Za vsako terapijo potrebujete približno 1 uro časa. Potrebnih pa je nekaj terapij, ki se izvajajo 1x mesečno.

Sama namestitev aplikatorja in izvedba terapije sta zelo enostavni, saj aplikator vse stori namesto vas.

Tako vam ni potrebno konstantno premikanje in kroženje aplikatorja po koži. Vse kar morate storiti je to, da stranko vseskozi povprašujete o njenem občutku in ji glede na potrebe spreminjate nastavitve vakuuma in elektroforeze.

 

 

 

neimenovana

Kaj je kavitacija?
Kavitacija je pojav, ki ga ustvarjajo mehanični valovi in tekočina. Sestavljena je iz generiranja različnega tlaka, kar ima za posledico ustvarjanje mikro mehurčkov v biološki tekočini, ki se postopoma razpočijo in povzročijo udarne valove.

 

Kakšni so učinki valovanja?

Udarni valovi, ki jih ustvarja kavitacija, raztrgajo membrane maščobnih celic, zato se lipidna matrika (triglicerid) razprši v medcelični prostor. Proces razpršitve maščobne vsebine v medcelično tekočino imenujemo emulzifikacija. To pomeni, da lahko zaključimo, da je rezultat ultrazvočne kavitacije emulzifikacija maščobne vsebine.

Ponazoritev dogajanja v tkivu.

 

Kavitacija je neinvazivni tretma. Ne zahteva bivanja v bolnišnici ali anestezije. Klienti lahko takoj po koncu posamezne seanse nadaljujejo z opravljanjem svojih normalnih vsakodnevnih dejavnosti.

 

Indikacije:
• Zamaščeni predeli
• Prekomerna telesna teža
• Celulit

 

Kavitacijski ročnik vsebuje 4 glave – 2 ploskovni in 2 žariščni glavi, ki zagotavljajo odličen rezultat. Zaradi same velikosti ročnika opravite terapijo bistveno hitreje in učinkovitejše.

Rezultati
S kavitacijo dosežemo zmanjšanje maščobnega tkiva v primerjavi z njeno debelino pred prvo seanso. Uspešno oblikujemo telo in dosežemo zmanjšanje obsegov na predelih, kjer je sicer to zelo težko doseži. Kavitacijo ravno zaradi tega poimenujejo tudi nekirurška liposukcija.

Novosti naprave CoolCAVI:
Bio Kavitacijski ročnik, ki se uporablja za manjša področja kot so področje dekolteja, obraza, zgornji del rok, itd.

Vsebuje kombinacijo tehnologij Kavitacije in Elektroforeze za zmanjšanje maščobnih oblog tudi na manjših področjih.

neimenovana2 

CoolCAVI Slo 1-2 Web – prenesite si predstavitveni letak za napravo CoolCAVI.

Z napravo CoolCAVI lahko izvajate različne kombinacije terapij, saj lahko vse tehnologije med seboj kombinirate v enem tretmaju ali izvedete samostojni tretma kavitacije oz. kriolipolize.

 

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.