IPL RF Naprave > Diodni laser M808
1s

Diodni laser M808

Diodni laser M808 je vrhunska profesionalna naprava najnovejšega tipa za odstranjevanje dlačic. Diodni laser M808 ART-PE zagotavlja odlične rezultate za trajno odstranjevanje dlak, brez opeklin in poškodb tkiva.

 • izredno hitri tretmaji
 • izredna učinkovitost odstranjevanja dlak
 • uporaben za vse tipe kože
 • za vse tipe dlačic
 • brez kakršnihkoli stranskih efektov
 • super hitra SHR metoda dela
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

DIODNI LASER je naprava, ki deluje po načelu krepitve svetlobe s stimulirano emisijo sevanja določene valovne dolžine. Ime LASER je akronim in pomeni okrajšavo za »light amplification by stimulated emission of radiation«.

Diodni laser M808 za trajno odstranjevanje dlak podjetja ART-PE je razvit po najnovejših standardih za izdelavo tovrstnih specialnih naprav. Zagotavlja maksimalno varnost za izvajanje tretmajev, koža se ne poškoduje, neželenih stranskih učinkov ni.

Diodni laser M808 ART-PE predstavlja tako imenovano zlato dobo za trajno odstranjevanje dlačic.

Diodni laser s svojo 810 nm valovno dolžino predstavlja najboljše delovanje v primeru trajnega odstranjevanja dlak, saj zaradi svoje valovne dolžine ustreza absorpcijskemu koeficientu melanina in globini prodora, kar daje uspešne in zadovoljive rezultate v primeru trajnega odstranjevanja dlak. Ravno zaradi navedenega so ga poimenovali »zlati standard« za odstranjevanje dlak.

Diodni laser M808 ART-PE je naprava, ki združuje vrhunsko tehniko, najboljše udobje in varnost tako za operaterja, kot tudi za stranko. Diodni laser M808 nudi dva načina delovanja: običajno in hitro SHR delovanje (frekvenca bliskanja od 0,5 Hz do 10 Hz).

 

SHR – hitro delovanje
Pri SHR (Super Hair Removal Mode) načinu se koža segreje samo na 42°C, preko istega predela pa gremo kar od 4krat do 10krat. Glavna prednost tukaj je lagodnost, saj ne čutimo nobene posebne toplote, energija pa se zbira, zato so rezultati tretmaja odstranjevanja dlak še boljši. Samih komplikacij pri tretmaju odstranjevanja dlak skoraj ni, zato lahko rečemo, da ni neželenih stranskih efektov. SHR metoda je trenutno najboljša metoda na svetu za trajno odstranjevanje dlak. Zaradi hitrega načina delovanja lahko laser uporabljamo tudi na večjih področjih. To v preteklosti ni bilo mogoče, saj se je odstranjevanje dlak z diodnim laserjem izvajalo le na manjših področjih, večja področja pa so se v večini primerov obdelovala z IPL tehnologijo, ki omogoča večjo površino izhodnega okna samega ročnika. S SHR metodo tako bistveno hitreje obdelamo večja področja obravnave in tako prihranimo čas ter denar.

 

HR – običajno delovanje
Pri običajnem delovanju deluje diodni laser M808 podobno kot bolj poznane IPL »laser« naprave. Blisk po blisk se premikamo po tkivu in na ta način uničujemo korenine dlačic. Pri tem načinu deluje toplota višja od 60°C. Prav zaradi varnosti ima diodni laser M808 podjetja ART-PE vgrajeno posebno kompresorsko vodno hlajenje, ki zagotavlja okoli 4°C na stiku kože z aplikatorjem. Na ta način ne povzročamo opeklin, tretma pa je prijetnejši.

 

Prednosti diodnega laserja M808:

 • Zlati standard v primeru trajnega odstranjevanja dlak
 • Primeren je za vse tipe kože
 • Konstantna moč (vsak pulz je popolnoma enako močan), kar omogoča akumulacijo termične energije v dlačnih celicah in posledično njihovo uničenje
 • SHR metoda delovanja (do 5x hitrejša od klasičnega običajnega delovanja ostalih laserjev in klasičnih IPL laserjev)
 • Intenzivno kontaktno hlajenje ročnika

 

NOVOSTI – DIODNI LASER M808

 • Novo, ergonomsko oblikovano stikalo na ročniku za lažjo sprožitev laserskega pulza.
 • Spremenjen in izboljšan način hlajenja.
 • Indikator za regulacijo vode na zadnji strani naprave.
 • Novi dizajn držala za ročnik.
 • Vgrajeni spominski čip v laserskem ročniku omogoča seštevanje vseh sproženih pulzov.
 • Zaslon sporoča količino posameznih pulzov pri določeni terapiji in količino celotnih pulzov vseh izvedenih terapij.
 • Nova funkcija hlajenja AT in MT, slednja MT funkcija deluje pri maksimalni 100% moči hlajenja med samo izvedbo terapije, kar omogoča maksimalno varnost pred nastankom opeklin.
 • Sistem samodejno sproži opozorilo ob dosegu  9.900.000 pulzov.

 

Za več prednosti diodnega laserja M808 ART-PE si oglejte tudi predstavitev.

 

Sestava ročnika – aplikatorja:

Nastavitve na zaslonu – v angleškem in/ali slovenskem jeziku:

Upravljanje same naprave je izredno enostavno, saj Vam edinstvena programska oprema omogoča pregledno določitev fototipa kože, izbire predela obravnave in moči.

 

Ob nakupu naprave Vam priložimo tudi obširna navodila za uporabo in omogočimo izobraževanje v sklopu katerega vas naučimo pravilnega ravnanja in izvajanja terapij laserskega odstranjevanja dlak. Vseskozi vam omogočamo tudi stalno podporo pri delu v kolikor se vam pojavijo kakšna vprašanja oz. težave.

 

Za več informacij ali za predstavitev diodnega laserja nas prosim kontaktirajte.

 

Pri uporabi ne pozabite na ultrazvočni gel.

Pri tretmaju z diodnim laserjem je potrebna uporaba ultrazvočnega gela. Po najboljši ceni ga lahko dobite v naši ponudbi. Za podrobnejše informacije o gelu in naročilo kliknite na sliko spodaj.

ultrazvočni gel

 

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.