IPL RF Naprave > eBeauty DBT11
eBeauty-DBT11-02-z-imenom

eBeauty DBT11

eBeauty DBT11 je povsem nova naprava, ki združuje vse najpomembnejše funkcije – tehnologije, ki jih potrebujte za celovito ponudbo v vaši kliniki ali salonu. Je tehnološko najnaprednejša naprava, cenovno najugodnejša in kakovostno na samem vrhu. Pri vseh tretmajih zagotavlja odlične rezultate.

  • IPL »laser«
  • eLite IPL+RF »laser«
  • Štiripolarna Radiofrekvenca za oblikovanje telesa
  • Bipolarna Radiofrekvenca za lifting obraza in zmanjšanje gubic
  • Multipolarna Radiofrekvenca za lifting obraza in zmanjšanje gubic
  • 1MHz Ultrazvok z nastavki za obravnavo področja obraza in telesa
  • 40kHz Kavitacija za telo
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

IPL »laser«:

IPL »laser« naprave so naprave, ki delujejo v valovnem spektru od 400 nm do 1200 nm. Z njimi uspešno izvajamo tretmaje kot so pomlajevanje, lifting obraza, trajno odstranjevanje dlačic – epilacija, odstranjevanje žilic, aken, herpesov ipd.

IPL »laser« naprava je neinvazivna naprava, ki pozitivno deluje na samo tkivo. Tretmaji v osnovi povzročijo hitrejšo rast kolagena, ki je glavno vezivno tkivo v koži, ji omogočajo lepši ten, odpravo gubic, blagodejno vplivajo na akne, odstranijo rjave lise in ostale pigmentacije. Poleg navedenega pa s pomočjo IPL »laser« naprave vplivamo tudi na odstranjevanje razširjenih kapilar, izboljšanje stanja Rosacee, največkrat pa je IPL uporabljen ravno v boju proti nezaželeni poraščenosti. Z IPL »laserjem« tako zelo uspešno trajno odstranimo dlačice z vseh predelov našega telesa. Je nepogrešljiv del področja kozmetike in lepotne industrije.

 

eLite IPL+RF

eLite IPL+RF »laser« je v veliki meri podoben delovanju IPL laserja, le da IPL energiji sočasno »pomaga« energija radiofrekvence – RF. Rečemo tudi, da IPL in RF delujeta v sinergiji.

IPL energija in RF energija delujeta sočasno na tkivo in ob izrednem hlajenju same površine ročnika dosežemo izvrstne rezultate. Zaradi RF energije je lahko energija IPL »laserja« nižja, in sicer v primeru, ko imamo svetle in sive dlačice, ki vsebujejo manj melanina. Ravno v tem je tudi prednost kombinacije obeh tehnologij IPL+RF saj radiofrekvenca pomaga ogreti celotni del dlačnega folikla ne glede na količino melanina v dlačicah. Izredno močno hlajenje površine ročnika pa nam hkrati omogoča uporabo višjih energij, brez pekočega občutka in nelagodja. Tako so tudi rezultati tretmajev veliko boljši, varnost pa je na najvišjem nivoju.


Slika prikazuje zmogljivost  hlajenja ročnika IPL+RF

 

Radiofrekvenca – RF

Po fizikalni definiciji radiofrekvenca (RF) pomeni električno in magnetno valovanje, ki prenaša RF električni tok. To je električno in magnetno valovanje visokofrekvenčnega izmeničnega toka (AC). AC, ki zaniha manj kot 1000-krat na sekundo, je nizkofrekvenčni električni tok, AC, ki zaniha več kot 10.000-krat na sekundo, pa je visokofrekvenčni električni tok. RF je torej takšen visokofrekvenčni električni tok. RF tehnologija, denimo, pretvarja visokofrekvenčni električni tok v toplotno energijo, ki jo je mogoče uporabiti na področju estetske terapije.

Slika prikazuje RF ročnik z dvema bipolarnima nastavkoma za področje obraza in okoli oči

In kakšen je princip delovanja bipolarne RF naprave za toplotno terapijo?
Glede na različen upor kože se z uporabo ustreznega radiofrekvenčnega oddajnika ustvarja ustrezna električna energija, ki se pretvarja v toplotno energijo in skozi ohlajen epidermis prodre globoko v dermis, kar posledično zviša temperaturo v tkivu, pospeši krvni pretok v dermisu in podkožnih tkivih, takoj napne segreta vlaknata tkiva, stimulira dolgoročno regeneracijo beljakovine kolagena, sproži učinek napenjanja kože in odstranjevanja gub. Tretmaji niso omejeni z barvo kože, po terapiji pa ne ostane na koži nobena brazgotina, izginejo tudi kožni madeži.

Naprava DBT11 omogoča dolgoročni učinek ob najkrajšem trajanju tretmaja, ki se izvaja na najvarnejši način. Ni potrebna anestezija in po tretmaju ne ostanejo rdeče otekline. Normalno lahko nadaljujete z vsakdanjim življenjem. Vidno izboljšanje se pokaže približno 6 mesecev po začetku tretmajev.

Naprava za RF toplotno terapijo je s strani uradne medicine priznana kot neinvazivna in neoperativna terapevtska metoda za odstranjevanje gub in napenjanje kože, ki vzame najmanj časa in ima najdaljši kurativni učinek. To je že dolgo časa poznana tehnika, ki se je uporabljala predvsem v medicini – kirurgiji in temelji na principu upora kožnega tkiva proti radiofrekvenčnemu valovanju. Tkiva kože in podkožje se posledično segrevajo, kar v primeru nizkih energij pripelje po eni strani do preoblikovanja kolagenskih vlaken, po drugi strani pa do stimulacije fibroblastov in gradnje novih kolagenskih vlaken in medceličnine. Posledica je čvrstejša in bolj napeta koža.
Monopolarno radiofrekvenco uporabljamo predvsem za uvelo in povešeno kožo na obrazu, vratu in vratnemu izrezu, redkeje po trebuhu in nadlakteh.

Stranski učinki so blagi – občutek toplote in nežna rdečina po posegu, ki se ob ustrezni negi že v nekaj minutah umiri.

 

Ultrazvok 1 MHz

Nadzvočno valovanje zviša temperaturo tkiva in maščobe v koži, zato se slednja razkroji in izgori ter tako izloči iz telesa. Iz tega sledi, da se lahko nadzvočno valovanje uporabi za odstranjevanje maščobe z zamaščenih delov telesa.
Uporaba kavitacije 40kHz in ultrazvoka 1 MHz je popolna kombinacija za topljenje in razkrajanje maščobe, razstrupljanje in oblikovanje telesa, napenjanje kože in masiranje zamaščenih predelov na različnih globinah. Raztopi podkožno maščobo, zmanjša
celulitne obloge, pospeši limfni pretok ter skozi limfni sistem odstrani razkrojene maščobne kisline in strupene snovi. Ima takojšen učinek na oblikovanje telesa.

1. Kožo namažite z ultrazvočnim gelom; količina naj bo prilagojena fleksibilnosti gibanja vakuumske in ultrazvočne glave.
2. Izberite delovni način ultrazvočnega valovanja in energijsko gostoto ter čas trajanja tretmaja (20 minut za vsak del).
3. Kozmetik ultrazvočno glavo počasi premika po koži, pri čemer naj se gibi izvajajo enakomerno in zaporedno; vakuumsko izsesavanje se mora regulirati v skladu s klientovo vzdržljivostjo (če obstaja še funkcija vakuuma). Pri premikanju glave ponavljajte cikcakaste gibe, s katerimi učinkovito razkrajate maščobo, prispevate k izločanju strupenih snovi itd.

 

Kavitacija 40 kHz

Ultrazvočna glava Ф 50 mm

Ultrazvočna kavitacijska naprava za hujšanje temelji na teoriji kavitacije, uporablja 40kHz ultrazvok za ustvarjanje intenzivnega vibriranja, ki povzroča notranjo eksplozijo v maščobnih tkivih in odpravlja maščobo.
Učinkovito lahko uniči trdovratno in globoko maščobo, zmanjša količino in velikost lipocitov. Diatermalno in vakuumsko vsesavanje aktivira lipocite in tkiva, kar pomaga odvajati maščobno kislino, odpadne snovi in toksine skozi limfni sistem. Kozmetik ultrazvočno glavo počasi premika po koži, pri čemer ponavlja krožne ali cikcakaste gibe, medtem ko z drugo roko potiska maščobo proti ultrazvočni glavi. Primerno je izvajati gibe v smeri limfnega sistema. S kavitacijsko glavo M80 (40 kHz) se odstranjuje obilna maščoba (na trebuhu, pasu in zadnjici), kavitacijska glava M50 (50 kHz) pa se uporablja na delih z manj maščobe.
Naprava se ne uporablja na hrbtu in na predelih kosti. Pri tretmaju ženskega trebuha se izogiba obdelave na predelu maternice. Prav tako se je treba izogibati tretmajem v času menstruacije.

Pomembno je, da se nanese dovolj gela, sicer se lahko med tretmajem pojavijo bolečine.

Pri uporabi ne pozabite na ultrazvočni gel.

Kot omenjeno, je potrebno pri opravljanju tretmaja nanesti zadostno količino ultrazvočnega gela. Z zadostno količino dela na predelu kjer izvajate tretma, boste bistveno prispevali k udobju vaše stranke. Ultrazvočni gel lahko dobite v naši ponudbi po najboljši ceni. Za podrobnejše informacije in naročilo kliknite na sliko spodaj.

ultrazvočni gel

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.