IPL RF Naprave > IPL CARMEN X1
IPL Carmen X1 laser 500

IPL CARMEN X1

IPL laser naprava Carmen X1 je profesionalna IPL laser naprava, ki nudi odlične rezultate pri vseh tretmajih. Vključuje 4 različne aplikatorje za vse IPL laser tretmaje.

 • Trpežen safirni filter
 • Upravljanje preko velikega zaslona na dotik
 • Enostavno upravljanje – slovenski jezik
 • Vodno hlajenje ročnika - aplikatorja
 • Opozorilo za prenizek nivo, temperaturo in pretok vode
 • Zaradi možnosti izklopa nižja poraba energije
 • Patentiran model
 • Štirje safirni filtri za različne tipe kože
 • Eleganten izgled, konkurenčna cena
 • Praktičnih dimenzij
 • Zagotovljen servis, izobraževanje ter stalna podpora pri delu
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

 

IPL »laser« CARMEN X1 je najmanjši model naših IPL »laserjev«. Tako kot večje naprave ima tudi IPL CARMEN X1 vodno hlajenje. Namenjen je manjšim salonom, kjer IPL »laser« naprava ne bo obratovala celotni delovni čas, saj tako kondenzatorji, kot tudi hladilni sistem potrebujejo svoj čas, da se uravnajo.
Kljub temu, da nekateri pri manjših IPL laser napravah zagotavljajo vse najboljše možnosti uporabe, vam lahko zagotovimo, da to tehnološko pri izdelavi ni mogoče izvesti. Velja pravilo, da težja kot je naprava, močnejša je in boljši je sistem hlajenja.

ipl laser carmen x1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikaz delovanja hlajenja na ročniku

 

Aparat je sestavljen iz treh glavnih komponent –  ohišja, nadzorne plošče in ročnika. Motor in kontrolni deli so nameščeni znotraj ohišja.

Nadzorna plošča vsebuje LCD zaslon, tipko za vklop in izklop ter tipko za zasilni izklop. Na LCD zaslonu so prikazani parametri delovanja, izbrana metoda tretmaja in funkcijske tipke za upravljanje. Naložena je tudi programska oprema v slovenskem jeziku, kar omogoča uporabniku enostavno upravljanje.

 

Delovanje aparata

Foto toplota:
Naprava oddaja širok spekter intenzivne pulzirajoče svetlobe preko majhnega ergonomsko oblikovanega ročnika. Ostra svetloba s posebnim širokim spektrom prodre skozi kožo in se absorbira v kromoforjih, brez da bi poškodovala kožo in tkiva. Kromoforji so posebne molekule kot so npr. melanin, hemoglobin, voda, porfirini, itd. Le-ti sprejemajo in absorbirajo svetlobo sproženega pulza IPL naprave, kar povzroči njihovo toplotno uničenje. V primeru terapije razširjenih žilic, tako dosežemo njihovo koagulacijo in odstranitev. V primeru odstranjevanja dlak predstavlja tarčo svetlobe kromofor melanin, ki ga ravno tako uniči sprožena toplota. Zaradi različnih ciklov rasti dlak je zato potrebno izvesti več terapij, ki vam bodo zagotovili uspešne in dolgotrajne rezultate.

Fotopomlajevanje in Biostimulacija:
Zaradi foto toplotnega in fotokemičnega učinka postaneta kolagen in elastična vlakna zopet prožna, pospešena je mikrocirkulacija, kar privede do zmanjšanja kožnih gub in enakomernejše gladke polti. Po parih terapijah se je tako mogoče znebiti neenakomerne pigmentacije, nastale zaradi pretiranega izpostavljanja soncu in fotostaranih sprememb strukture kože.

 

Funkcije:

1. Trajno odstrani neželene dlačice;
2. Zgladi drobne gube;
3. Skrči in zoža pore;
4. Odstrani akne;
5. Odstrani sončne pege in obrazne madeže;
6. Odstrani obrazne vaskularne poškodbe;
7. Pomladi kožo.

 

Prednost IPL »laserja« je predvsem ta, da omogoča širši spekter svetlobe, ki ustreza različnim tarčam. Klasični laser namreč nima možnost ustvarjanja spektra širših valovnih dolžin ampak omogoča le eno valovno dolžino, ki ustreza specifični tarči. Z IPL »laserjem« je tako mogoče izvesti več indikacij, kar mu daje bistvene prednosti za uporabo v kozmetičnih salonih oz. lepotnih centrih.

 

Prikaz zaslona za izvajanje odstranjevanja dlak.

 

Izvajanje je zelo enostavno, saj so širine pulzov in pulznih zamikov že tovarniško nastavljene glede na najboljše vrednosti, ki so bile dokazane z raznimi študijami za posamezni fototip kože. Tako se z zagotovljenimi pulznimi zamiki zmanjša možnost nastanka stranskih učinkov in opeklin.  Za tiste zahtevnejše izvajalce pa je mogoča tudi individualna prilagoditev sproženih in pulznih zamikov glede na posamezno stranko in njeno problematiko.

IPL Carmen X1 1500

 

________________________________________________________________________________

Pomembno je vedeti, da Vam pri nas naprave ne bomo le prodali in Vas pozabili.

V osnovnem paketu je vedno vse, kar potrebujete za delo:
1. Naprava – glavna enota
2. Vsi navedeni filtri
3. Navodila za uporabo v slovenskem jeziku
4. Doktorska navodila za izvajanje pozameznih tretmajev
5. 24 urna e-mail podpora
6. Usposabljanje

V skladu z željami Vam lahko ob nakupu izdelamo tudi promocijsko akcijo, Vam zagotovimo oblikovanje in tisk letakov po najnižjih cenah ter svetujemo glede trženja. Sicer smo specializirani za IPL laser, eLite in eBeauty naprave, vendar naša ponudba obsega tudi drugo, vso ostalo opremo za kozmetične salone in ordinacije. Več o tem najdete na www.art-kozmetika.com.

V preteklosti smo opremili nekaj salonov, naše naprave so v uporabi po vsej Sloveniji, nekaj tudi na Hrvaškem, poleg tega imamo tudi svoj salon v katerem so naprave preizkušene, zato Vam zaradi obilice izkušenj lahko kvalitetno svetujemo.

Pri uporabi ne pozabite na ultrazvočni gel.

Pri izvajanju tretmaja trajne epilacijie dlačic je potrebna uporaba ultrazvočnega gela. Po najugodnejši ceni ga lahko dobite v naši ponudbi. Za dodatne informacije in naročilo kliknite na sliko gela spodaj.

ultrazvočni gel

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.