IPL RF Naprave > IPL laser CAR
car-eLite

IPL laser CAR

IPL laser naprava CAR je predstavnik najnovejše generacije sistemov impulzne svetlobe (IPL), ki se uporabljajo pri postopkih epilacije – trajne odstranitve dlak. Oprema naprave Vam omogoča izvajanje hitrih in varnih postopkov na večjih površinah in manjših površinah našega telesa.

 • Trpežen safirni filter
 • Upravljanje preko velikega zaslona na dotik
 • Enostavno upravljanje – slovenski jezik
 • Vodno hlajenje ročnika - aplikatorja
 • Opozorilo za prenizek nivo, temperaturo in pretok vode
 • Zaradi možnosti izklopa nižja poraba energije
 • Patentiran model
 • Štirje safirni filtri za različne indikacije
 • Eleganten izgled
 • Konkurenčna cena
 • Zagotovljen servis in izobraževanje ter stalna podpora pri delu
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

IPL Laser

IPL »laser« naprava CAR je predstavnik najnovejše generacije sistemov Intenzivne Impulzne Svetlobe (IPL), ki se uporabljajo pri postopkih epilacije – trajne odstranitve dlak, odstranjevanju hiperpigmentacij, fotopomlajevanju, odstranjevanju aken, žilic, glivic, itd. Oprema naprave omogoča izvajanje hitrih in varnih postopkov na večjih in manjših površinah našega telesa.

Največkrat se pojavi vprašanje zakaj je IPL »laser« CAR boljši od IPL laser CARMEN X1.
Razlika je predvsem v velikosti in teži, kar posledično pomeni, da ima IPL »laser« CAR boljši hladilni sistem s katerim se lahko kvalitetno dela dlje časa, in da ima močnejše napajalne kondenzatorje, kar spet pomeni, da lahko deluje naenkrat dalj časa. IPL Carmen X1 je namenjen manjšim salonom, ki bodo imeli stranke razpršene preko celega dneva malo, medtem ko IPL laser CAR lahko brez težav deluje dlje, pri tem pa napajanje in hlajenje delujeta brezhibno non-stop.

Zamenjava filtrov na ročniku naprave vam omogoča enostavno upravljanje in hkrati daje možnost uporabe naprave tudi za druge terapije kot je npr. pomlajevanje kože, aktivno zdravljenje aknaste kože, odstranitev pigmentacij, odstranitev kapilar in še veliko več.

Površina in oblika naprave IPL »laser« CAR sta zasnovani tako, da omogočata enostaven transport, čiščenje in razkuževanje naprave. Za namen transporta je v osnovnem paketu aluminijast kovček za prenašanje, ki je primerno zavarovan, sama IPL »laser« naprava pa ima tudi ročko čvrsto pritrjeno na zgornjo stran ohišja, ki omogoča lažje prenašanje in vstavljanje v kovček.

IPL+RF-eLite-12x45mm

Naprava IPL »laser« CAR zagotavlja izredno močno in zmogljivo trojno hlajenje ročnika, kar zmanjša možnost nastanka stanskih učinkov.

Tehnika intenzivnega hlajenja znižuje začetno temperaturo kože pred, med in po tretmaju, kar zmanjša  neudobje. Najpomembneje je, da lahko hlajenje v največji možni meri poveča energijo tretmaja, ne da bi to povečalo neželene učinke in s tem nastanek opeklin.

IPL »laser« CAR je naprava, ki oddaja svetlobno žarčenje, v razponu od 400 nm do infrardeče svetlobe 1200 nm. V tem spektru se namreč nahajajo vse tarče (melanin, hemoglobin, voda, porfirini) na katere delujemo Z IPL »laser« napravo. Ravno zaradi širšega spektra je mogoča uporaba naprave za različne indikacije.

Sprožen impulz se lahko nastavi do energije  50 J/cm². Oddajanje energije poteka s pomočjo ročnika naprave, v katerem se nahaja visoko zmogljiva ksenonska svetilka ameriškega porekla.

Celoten sistem je nadzorovan s pomočjo mikroprocesorja, ki omogoča emitiranje posameznih impulzov z vnaprej določeno in izbrano jakostjo.
Maksimalna jakost energije svetilke znaša 50 J/cm², ki jo lahko postopoma spreminjamo od 10 J/cm² do maksimalne jakosti s koraki po 1 J/cm².
Kontrolni simboli se nahajajo na dotik občutljivem zaslonu, aplikacija je v slovenskem in angleškem jeziku.

Prevodni sistem je sestavljen iz snemljivega ročnika naprave, v katerem se nahajata visokozmogljiva ksenonska svetilka in Highpass filter. Ročnik – aplikator IPL laserja je tudi vodno hlajen, kar pomeni, da je strankam zagotovljena najvišja stopnja varnosti, saj je površina s katero se dotikamo kože vedno hladna.

Različne valovne dolžine, ki jih lahko enostavno nastavimo z menjavo posebnega filtra na ročniku IPL »laser« naprave, omogočajo prilagajanje energijskega spektra potrebam različnih terapij.

 

KAJ JE IPL?
IPL (Intense Pulsed Light) je tip intenzivnega, širokopasovnega, koherentnega izvora svetlobe z valovno dolžino 420-1200nm. S tako posebnimi lastnostmi je IPL široko uporaben pri terapijah, ki temeljijo na selektivnem delovanju na človeško tkivo z delovanjem fototermolize svetlobnega izvora. IPL foto pomlajevanje je bolj učinkovito in v traja manj časa kot običajni postopki, odstranjevanje odvečnih dlačic pa je po določenih terapijah trajno. Zlahka se znebimo raznih pigmentnih madežev, tankih žilic, glivic na nohtih in podobno.

 

 

Sestava IPL laser naprave
Aparat je sestavljen iz treh glavnih komponent: ohišja, nadzorne plošče in ročnika. Motor in kontrolni deli so nameščeni znotraj ohišja.
Nadzorna plošča vsebuje LCD zaslon, občutljiv na dotik, tipko za vklop in izklop ter tipko za zasilni izklop. Na LCD zaslonu so prikazani parametri delovanja in izbrana metoda tretmaja ter funkcijske tipke za upravljanje.
Ročnik je sestavljen iz oddajnega in prenosnega sistema.

Delovanje IPL laser naprave
1. Zgladi manjše gube, zoži pore, olepša izgled kože ter odstrani podočnjake.
2. Odstrani naravne in sončne pege ter kloazmo (stanje povečane pigmentacije kože zaradi sonca).
3. Trajno odstranjevanje dlačic na obrazu in telesu.
4. Zdravi akne, žilnost in rozaceo (kronična, vnetna, kožna bolezen)
5. Odstranjuje glivice, itd.

 

IPL laser CAR 1000

 

Pri uporabi ne pozabite na ultrazvočni gel.

Pri laserski epilaciji dlačic je potrebna uporaba ultrazvočnega gela. Po najugodnejši ceni ga lahko dobite v naši ponudbi. Za več informacij in naročilo kliknite na sliko spodaj.

ultrazvočni gel

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.