IPL RF Naprave > IPL+RF eLite CAR
car-eLite

IPL+RF eLite CAR

IPL+RF »laser« naprava “eLite CAR″ je povsem nova naprava v naši ponudbi namiznih naprav. Ima izboljšan sistem delovanja, odlično trojno hlajenje delovne površine ročnika in sočasno delovanje dveh tehnologij Intenzivne pulzirajoče svetlobe – IPL in Radiofrekvence – RF. Naprava eLite CAR ima na vrhu ohišja tudi ročko, ki uporabniku omogoča lažje prenašanje naprave.

  • trajno odstranjevanje dlačic
  • fotopomlajevanje kože in zmanjšanje gubic
  • odstranjevanje aken
  • odstranjevanje herpesov
  • odstranjevanje žilic - kapilar
  • odstranjevanje raznih pigmentacij
  • in še mnogo več
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

IPL+RF laser naprava “eLite CAR″ je povsem nova naprava v naši ponudbi. Ima izboljšan sistem delovanja, odlično trojno hlajenje delovne površine ročnika, na vrhu ohišja naprave pa ima ročko za enostavno prenašanje naprave.

Tehta okoli 40kg in meri približno 50×40×30 cm.

Napravo odlikuje 8,9″ LCD zaslon občutljiv na dotik, slovenski jezik za enostavno upravljanje in možnostjo izdelave menijev v barvah po Vaši želji.

 

Hlajenje brez konkurence na trgu – vse za maksimalno varnost strank!

Naprava združuje tri napredne tehnologije:
– IPL laser,
– bipolarno radiofrekvenco RF,
– hlajenje s kontaktom.

S tremi poglavitnimi funkcijami združenimi v eni napravi je sijajna izkušnja in odličen rezultat tretmaja zagotovljen.

IPL je kratica za intenzivno pulzirajočo svetlobo (ang. Intense pulsed light)  in deluje na principu selektivne fototermolize. Z izbiro različnih filtrov dosežemo specifične valovne dolžine, ki se absorbirajo v želeni tarči kot so npr. melanin, hemoglobin, porfirini, voda, itd. Ob absorpciji svetlobe v določeni tarči se le-ta nato pretvori v toploto, kar povzroči selektivno uničenje tarče, brez poškodb in vpliva na sosednja tkiva.

Z IPL »laser« napravo tako vplivamo na številne indikacije, saj zaradi širšega spektra valovnih dolžin uspešno odstranjujemo dlake, žilice, hiperpigmentacijo, izboljšamo stanje aknaste kože, odstranjujemo glivice na nohtih, izvajamo fotopomlajevanje, itd.

Sama IPL »laser« naprava CAR ima številne prednosti, saj poleg intenzivne pulzirajoče svetlobe združuje še tehnologijo radiofrekvence. Sočasno delovanje IPL tehnologije in radiofrekvence zagotavlja bistveno boljše rezultate terapij.
Poleg omenjenega pa ima t.i. IPL+RF »laser« naprava CAR tudi učinkovito kontaktno hlajenje površine izhodnega okna ročnika, kar omogoča direkten kontakt ročnika s kožo in s tem bistveno učinkovitejše delovanje in boljše rezultate brez tveganja nastanka opeklin.


RF – Radiofrekvenca

Energija radiofrekvence – RF deluje na principu elektrotermolize, kar pomeni, da ob prehodu električnega toka skozi kožo dosežemo hitrejše gibanje nabitih molekul in s tem posledično nastanek toplote.  Radiofrekvenca tako doseže vrhnjo in srednjo plast v koži in tako ogreje celotni predel kože kjer je ročnik v kontaktu s kožo.  Zaradi navedenega RF deluje na celotni predel kože ne glede na to ali je v koži dovolj tarč, ki so potrebne za absorpcijo IPL energije. Tako RF energija uspešno pomaga izboljšati rezultate IPL terapije pri številnih indikacijah, saj je tako potrebna manjša IPL energija, sam rezultat pa bo še boljši.

S tem se zmanjša nelagoden občutek IPL »laserja«, k temu pa bistveno pripomore tudi edinstven hladilni sistem, ki močno hladi površino ročnika in ob dotiku tudi kožo.

Če npr. vzamemo primer odstranjevanja dlak so kombinacije obeh tehnologij IPL in RF izredno uspešne, saj absorpcija radiofrekvence – RF ne prizadene samo melanina, temveč celotno področje kože kjer se nahaja ročnik. Posledično dobimo z eLite tretmajem dobre rezultate pri mehkih in tankih dlačicah ter pri svetlih, rdečih in sivih dlačicah, saj je v teh dlačicah bistveno manj melanina kot v temnejših.

Tako je z eLite IPL+RF »laser« napravo CAR uspešno odstraniti tudi svetle in sive dlačice, kar predhodno s samo IPL tehnologijo ni bilo mogoče.


Naprave eLite IPL+RF združujejo tri napredne tehnologije – Bipolarno radiofrekvenco + IPL + hlajenje s kontaktom.
Te naprave so v veliki prednosti pred napravami s samo IPL tehnologijo, saj zmanjšujejo možnost nastanka opeklin in neprijetnega občutka med samim tretmajem. Z napravo eLite IPL+RF boste dosegli še boljši rezultat kot z običajnimi IPL laserji, saj deluje na sive, svetle in rdeče dlačice, ki ne vsebujejo melanina.

IPL+RF eLite CAR

Dobava naprav eLite IPL+RF poteka po naročilu. Na voljo je več različnih tipov in modelov, vse pa jih odlikuje odlična cena.

Naprave imajo CE certifikat za medicinske naprave, zajamčen servis in garancijo do treh let.
Poleg dobave Vam nudimo tudi izobraževanje in smo Vam vseskozi na voljo v kolikor bi potrebovali pomoč.


Pri uporabi ne pozabite na ultrazvočni gel.

Pri izvajanju tretmajev z IPL+RF laserjem je potrebna uporaba ultrazvočnega gela. Po najboljši ceni ga lahko dobite v naši ponudbi. Za dodatne informacije in naročilo kliknite na sliko spodaj.

 

 

ultrazvočni gel

 

 

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.