IPL RF Naprave > SLIM LINE CAVIRF
SlimLine CAVIRF

SLIM LINE CAVIRF

SLIM LINE CAVIRF je najnovejša naprava, ki jo odlikuje poseben moderen dizajn, uporabnost in kvaliteta. Namenjena je za neinvazivno odpravljanje trdovratnih maščob in celulita, za učvrstitev kože in odpravljanje gubic. Združuje uporabo dveh naprednih in nadvse uspešnih tehnologij kot so KAVITACIJA in RADIOFREKVENCA (bipolarna in multipolarna). Za izvedbo radiofrekvence so na voljo kar trije ročniki namenjeni za področje obravnave telesa, zgornjih del rok, dekolteja ter obraza.

 • Kavitacija
 • Bipolarna radiofrekvenca - RF za obraz
 • Multipolarna radiofrekvenca - RF za zgornji del rok in dekolte
 • Multipolarna radiofrekvenca - RF za telo
 • Najnovejši model in moderen dizajn
 • Zmogljiva in kvalitetna naprava
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis

SLIMELINE CAVIRF je moderna naprava za oblikovanje telesa, odstranjevanje celulita, maščob in odpravo gubic. Združuje dve najuspešnejši tehnologiji – KAVITACIJO in RADIOFREKVENCO.

Za optimalno izvajanje tretmajev vsebuje naprava 4 različne ročnike:

 • Ročnik za opravljanje kavitacije
 • Velik ročnik z multipolarno radiofrekvenco za telo
 • Srednje velik ročnik z multipolarno radiofrekvenco za področje obravnave zgornjega dela rok in dekolteja
 • Najmanjši ročnik z bipolarno radiofrekvenco za pomlajevanje obraza in odpravo gubic

 

Radiofrekvenca in kavitacija sta dve najuspešnejši tehnologiji, ki združeni dosegata izjemne rezultate. S tem namenom sta obe tehnologiji združeni v eni napravi, katera vam bo zagotovila popolne rezultate v preoblikovanju telesa, odpravi maščob in zmanjšanju videza celulita. Poleg omenjenega pa naprava ne omogoča le preoblikovanje telesa, odpravo maščob in celulita ampak omogoča tudi uspešne rezultate pomlajevanja, saj vpliva na biostimulacijo in hitrejšo regeneracijo in aktivacijo celic vezivnega tkiva.

Kratek opis principa delovanja in indikacije so navedene v nadaljevanju.


KAVITACIJA

Kavitacija je pojav, ki nastane v maščobnem tkivu ob dovajanju ustreznih nizkofrekvenčnih ultrazvočnih valov. Ultrazvočno valovanje (kot vse zvočno valovanje) je sestavljeno iz ekspanzijskih in kompresijskih ciklov. Kompresijski cikli delujejo na tekočino s pozitivnim tlakom, zbližujejo molekule, medtem ko ekspanzijski cikli delujejo z negativnim tlakom, ki oddaljuje molekule. Med ekspanzijskim ciklom lahko zvočno valovanje ustrezne intenzivnosti ustvarja mikro kavitacijo. Za sprožanje kavitacije je potrebno delovanje visokega negativnega tlaka skupaj z ekspanzijskim ciklom zvočnega valovanja, da pride do učinka na obstoječo kohezivnost molekul.

V tkivu z nizko gostoto, kot je maščobno tkivo, je kohezija molekul omejena na prisotnost celičnih medprostorov, zato zadošča relativno nizek negativni tlak, da pride do tega pojava. Kadar je tkivo izpostavljeno negativnemu tlaku ekspanzijskega cikla zvočnega valovanja, se v tekočinah tvori negativni tlak, ki ustvarja veliko količino plinskih mehurčkov, ki se povečujejo, dokler traja dekompresijska (ali ekspanzijska) faza. Nato sledi implozija, ki ima za posledico emisijo kolizijskega valovanja. Kavitacija prinaša stabilne rezultate, če se konstantno kontrolira njena emisijska frekvenca, kar zmanjšuje morebitne nezaželene termične učinke.

Omenjeno nizkofrekvenčno, ultrazvočno valovanje tako selektivno vpliva na adipocite, saj povzroči emulzifikacijo maščob in uničenje maščobne celice. Zaradi navedenega se v medceličnino izločijo maščobe, ki se pod vplivom encimov razgradijo na proste maščobne kisline in glicerol. Nadaljnjo funkcijo prevzame limfni sistem, ki odplavlja zastalo tekočino in odpadne produkte. Ravno zato pa se po kavitaciji priporoča izvedba limfne drenaže in večja telesna aktivnost. Tretmaji preoblikovanja se lahko kombinirajo tudi z vakuumsko endodermno masažo obdelanega mesta z Derma vakuumom in multi radiofrekvenco (RF), da se odstranijo tekočina in oljni delci, ki so ostali od razkrojenih maščobnih celic.

 

neimenovana2
Slika prikazuje zaslon naprave SLIMLINE CAVIRF s funkcijami. Naprava ima velik LCD zaslon  – preko njega se enostavno in pregledno nastavijo tretmaji.

 

Odplavljanje maščobnih komponent, izboljšanje limfnega pretoka, napenjanje kože in izboljšanje njene elastičnosti

Naprava poleg kavitacije omogoča tudi uporabo radiofrekvenčne tehnologije. Le-ta direktno penetrira v globlje sloje kože, kjer vpliva na kolagenska vlakna in celulit. Izvor RF energije vpliva na hitrost in aktivno stanje maščobnih celic, kar povzroči trenje med nabitimi delci in posledično višjo temperaturo. Zaradi povečane mikrocirkulacije se zaradi pospešenega delovanja limfnega sistema odstrani odvečna maščoba in toksične snovi.

 

RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je tehnologija, ki se v kozmetiki in estetski medicini pojavlja vse pogosteje, saj velja terapija z radiofrekvenco za izredno cenjeno in nadvse uspešno metodo za izvedbo preoblikovanja telesa, izboljšanje čvrstosti, elastičnosti kože, izboljšanje teksture kože in odpravo gubic. Sama terapija radiofrekvence za estetske namene je neinvazivna in ne potrebuje nobene rehabilitacije kože.

Princip delovanja radiofrekvence temelji na elektro-termolizi, kar pomeni da se ob prehodu električnega toka skozi kožo prične aktivacija in rotacija nabitih molekul in ionov v koži. Upornost kože na to gibanje sproži nastanek toplote, kar vpliva na aktivacijo kolagenskih in elastinskih vlaken, povečano mikrocirkulacijo ter hitrejšo medcelično izmenjavo hranilnih snovi in kisika. Vse to povzroči hitrejšo bioregeneracijo tkiva in popravilo nastalih poškodb, ki so posledica staranja in vpliva pretiranega izpostavljanja soncu ter ostalim eksogenim vplivom.

Z napredkom tehnologije so se iz monopolarne radiofrekvence razvile tudi bipolarne in multipolarne, ki omogočajo bolj fokusirano in aktivnejše delovanje.

Naprava SLIMLINE CAVI RF vsebuje štiri ročnike, ki se uporabljajo za različna področja telesa. Poleg njihove velikosti se razlikujejo tudi po različni polarnosti. Velik in srednji ročnik omogočata multipolarno radiofrekvenco, ročnik za področje obraza pa bipolarno radiofrekvenco.

Tehnologija multipolarne RF (bipolarna in multipolarna RF) omogoča uporabo novih znanstvenih dognanj pri odpravljanju celulita, oblikovanju telesa, zaviranju staranja in utrjevanju kože. Vključuje uporabo elektromagnetnega (neionizirajočega) valovanja, ki učinkuje na telo, tako da povrne upočasnjene fiziološke procese na normalno raven. Ti valovi prodrejo s toploto in energijo globoko v kožo, s čimer ustvarijo endotermični učinek, ki pozitivno vpliva na limfne in žilne sisteme ter strukture, povezane z maščobnimi tkivi.

 

Indikacije naprave SLIMLINE CAVIRF:

 • Odstranjevanje celulita
 • Preoblikovanje telesa
 • Zmanjšanje maščobnih oblog
 • Lipoliza in hitrejše izločanje maščob
 • Aktivacija molekul in regeneracija celic
 • Pospešitev mikrocirkulacije
 • Bioregeneracija
 • Izboljšanje splošnega videza kože
 • Izboljšana elastičnost, čvrstost in tekstura kože
 • Zmanjšanje gubic
 • »Lifting« efekt
 • Hitrejše celjenje

 

Delovanje naše naprave s tehnologijo kavitacije si lahko pogledate v testu v obliki filma: Test z jajcem (za ogled datoteko shranite in jo nato odprite).

Tule pa si lahko ogledate test v obliki slik:

Sestava jajca je zelo podobna beljakovinski sestavi kože.

 

Poleg nadvse kakovostne in uspešne naprave SLIMLINE CAVIRF, ki združuje tehnologiji kavitacije in radiofrekvence imamo v ponudbi tudi samostojni napravi SLIMLINE CAVI in SLIMLINE RF.

 

SLIMLINE CAVI predstavlja napravo s tehnologijo kavitacije, naprava SLIMLINE RF pa vsebuje tehnologijo radiofrekvece s tremi ročniki za obravnano področja obraza in telesa.

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.