IPL RF Naprave > Blog > Sejmi > Iz sejma

Iz sejma

Ekipa ART-PE se redno udeležuje sejmov, kongresov in ostalih prireditev ter usposabljanj s področja kozmetike in frizerstva. Na ta način vzdržujemo »kondicijo« in smo vedno na tekočem o novostih na svetovnem trgu.
Skrb in poslanstvo ART-PE je v tem, da skrbi za potrošnike – uporabnike kozmetične in frizerske opreme ter naprav. Da zagotavlja najvišjo kvaliteto naprav za najnižjo možno ceno, ki je sprejemljiva za vsakogar.
IPL laserji so predstavljali naš začetek poslovne poti prodaje, že pred tem pa se  je drugi del našega družinskega podjetja ukvarjal s kozmetično in frizersko dejavnostjo.
V letu 2007 smo začeli z uvažanjem IPL laser naprav in tako začeli revolucijo v Sloveniji in na Hrvaškem, saj so bile naše IPL laser naprave bistveno cenejše od konkurence. Le pol leta kasneje smo skupaj z inženirji v razvoju dodali IPL energiji še radiofrekvenco RF.

Tako smo dobili danes dobro poznane eLite IPL+RF naprave, ki so postale močna konkurenca takrat bolj znanim ELOS napravam in nekaterim drugim. Pri eLite laser napravah gre za sočasno delovanje IPL energije in radiofrekvence RF (IPL+RF) – pravimo tudi, da tehnologiji delujeta v sinergiji.

Tema dvema tehnologijama smo ekskluzivno dodali še tretjo izredno prednost IPL+RF laser napravam – vodno hlajenje kristala. S tem smo zagotovili, da so tretmaji z ART-PE IPL+RF  eLite laserji varnejši in učinkovitejši od vse konkurence.

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.