IPL RF Naprave > IPL+RF eLite Tina
IPL RF naprava eLite Tina 1080

IPL+RF eLite Tina

IPL+RF laser “eLite TINA” predstavlja prodajni hit, saj poleg izvrstnih karakteristik in vrhunskega hlajenja dosega odlične rezultate. eLite IPL+RF naprava je prava izbira za profesionalne salone, ki želijo izvajati varne in kvalitetne tretmaje. Naprava sočasno uporablja IPL energijo in RF (radiofrekvenca) energijo, ki združeni dosegata bistveno boljše rezultate kot naprave s samo IPL tehnologijo.

 • trajno odstranjevanje dlačic
 • pomlajevanje kože
 • odstranjevanje gubic
 • odstranjevanje aken, herpesov
 • odstranjevanje žilic
 • odstranjevanje raznih pigmentacij
 • napenjanje kože
 • oblikovanje telesa
 • odstranjevanje celulita (monopolarna RF)
 • lifting obraza (bipolarna RF)
Kontakt Kontaktirajte nas za ceno in dobavne roke

Opis Parametri

IPL (Intense Pulsed Light) je tip intenzivnega, širokopasovnega, koherentnega izvora svetlobe z valovno dolžino 420-1200nm. S tako posebnimi lastnostmi je lahko IPL »laser« široko uporaben pri terapijah, ki temeljijo na selektivnem delovanju na človeško tkivo z delovanjem fototermolize svetlobnega izvora. IPL lasersko foto pomlajevanje je učinkovitejše, dosežemo ga v krajšem času kot pri običajnih postopkih, odstranjevanje odvečnih dlačic pa je trajno. Zlahka se znebimo raznih pigmentnih madežev, tankih žilic in podobnega. Dodatna energija RF (radiofrekvenca) pa le še pripomore k varnosti in uspešnosti postopka.

 

IPL+RF »laser« eLite TINA  je prodajni hit, saj ima izvrstne karakteristike, vrhunsko izvedeno hlajenje in odlične rezultate. Predstavlja optimalno eLite IPL+RF napravo za profesionalne salone, ki želijo izvajati varne in kvalitetne tretmaje. Gre za sočasno uporabo IPL energije in RF (radiofrekvenca) energije, zaradi česar se dosegajo bistveno boljši rezultati, kot pri samostojni IPL tehnologiji.

Naprava IPL+RF »laser« eLite TINA Ima CE certifikat za medicinsko napravo, ki zagotavlja da naprava izpolnjuje vse standarde, tako za varnost kot kakovost. Naprava je samostojna, s stalno priklopljenima dvema ročnikoma, tehta pa okoli 80kg. Za enostavno premikanje skrbijo koleščki z možnostjo blokiranja.

Ob nakupu Vam nudimo izobraževanje, obširna slovenska navodila za uporabo, kompleten izobraževalni program v slovenskem jeziku in praktično usposabljanje postopkov tretmajev.

V osnovnem paketu je vsa oprema in ni nikakršnih doplačil ter drobnega tiska; niti dragih rezervnih delov ali vzdrževanja.

Ob nakupu naprave dobite:

 • “IPL” ročnik + filtri za izvajanje
 • “eLite IPL+RF” ročnik
 • vsi dodatki za eLite IPL+RF ročnik – filtri za izvajanje 
 • ročnik z BIpolarno in MULTIpolarno radiofrekvenco za obraz
 • navodila za uporabo v slovenskem jeziku
 • izobraževanje
 • email podpora pri delu 24/7
 • lasten hitri servis
 • možnost nadomestnega aparata v roku 24 ur.

 

NOVOST – »IN MOTION FAST MODE«

Novost pri napravah eLite Tina in eLite DBT-11 je tudi zmožnost naprave, da omogoča hitro delovanje z do 10 bliski na sekundo. Izvaja se tako, da posebni »IN MOTION FAST MODE« ročnik drsi po koži in preide en predel obravnave od 4 do 7 krat. Za tretma tako porabite do 4x manj časa kot s klasičnim izvajanjem, kjer se z ročnikom premikate predel za predelom. Stranka tako za sam tretma porabi bistveno manj časa, kar prihrani čas tako Vam, kot tudi stranki.
Bliskavica ima življenjsko dobo do 1 milijon bliskov, kar izkazuje kakovost in učinkovitost same bliskavice.

 

Tukaj lahko vidite razliko v delovanju običajnega IPL laserja:

 

Opis tehnologij:

IPL »laser«
IPL »laser« naprave delujejo v valovnem spektru od 400nm do 1200nm. Z njimi uspešno izvajamo številne tretmaje, kot so pomlajevanje, lifting obraza, trajno odstranjevanje dlačic – epilacija, odstranjevanje žilic, aken, herpesov ipd.

IPL »laser« naprava je neinvazivna naprava, ki pozitivno deluje na samo tkivo. Tretmaji v osnovi povzročijo hitrejšo rast kolagena, ki je glavno vezivno tkivo v koži. Povzroči lepši ten kože, odpravi gubice, blagodejno vpliva na akne, odstrani rjave lise in ostale pigmentacije, odstrani Rosaceo, največkrat pa je uporabljen ravno v boju proti dlačicam. Z IPL »laserjem« zelo uspešno trajno odstranimo dlačice z vseh predelov našega telesa.
IPL naprave so nepogrešljiv del področja kozmetike in lepotne kirurgije oziroma lepotne industrije.

Zaradi izjemnega tehnološkega napredka je sedaj na voljo kombinacija IPL tehnologije z radiofrekvenčno tehnologijo, ki omogoča še bistveno uspešnejše rezultate kot samostojna IPL naprava. Radiofrekvenca tako ogreva globlje plasti kože in za razliko od IPL nima vpliva le na določene ciljne tarče, ki absorbirajo svetlobo v določeni valovni dolžini. Tako zaradi RF energije uspešno odstranjujemo tudi svetlejše in sive dlačice v katerih je malo melanina.


Radiofrekvenca – RF

Po fizikalni definiciji radiofrekvenca (RF) pomeni električno in magnetno valovanje, ki prenaša RF električni tok. To je električno in magnetno valovanje visokofrekvenčnega izmeničnega toka (AC). AC, ki zaniha manj kot 1000-krat na sekundo, je nizkofrekvenčni električni tok, AC, ki zaniha več kot 10.000-krat na sekundo, pa je visokofrekvenčni električni tok. RF je torej takšen visokofrekvenčni električni tok. Medicinsko je RF tisti visokofrekvenčni električni tok, ki ima frekvenco v razponu od 0,5 MHz do 8 MHz. Široko se uporablja v brezžičnih komunikacijah in je nezamenljiv. RF toplotna tehnologija, denimo, pretvarja visokofrekvenčni električni tok v toplotno energijo, ki jo je mogoče uporabiti na področju estetske terapije.

RF v eLite IPL+ RF ročniku predstavlja stranski del ročnika in tako omogoča pretok električnega toka skozi kožo. Radiofrekvenca tako dodatno ogreje kožo, kar omogoči uporabo manjše IPL energije in bistveno boljše rezultate.

 

In kakšen je princip delovanja samostojne bipolarne RF naprave za toplotno terapijo?

Glede na različen upor kože se z uporabo ustreznega radiofrekvenčnega oddajnika ustvarja ustrezna električna energija in se pretvarja v toplotno energijo, ki skozi ohlajen epidermis prodre globoko v dermis, zviša temperaturo, pospeši krvni pretok v dermisu in podkožnih tkivih, takoj napne segreta vlaknata tkiva, stimulira dolgoročno regeneracijo beljakovine kolagena in sproži učinek napenjanja kože in odstranjevanja gub. Tretmaji niso omejeni z barvo kože, po terapiji pa na koži ne ostane nobena brazgotina, izginejo pa tudi kožni madeži.
Tretma se izvaja na najvarnejši način, saj za izvedbo terapij ni potrebna nobena anestezija, ravno tako pa po tretmaju ne ostanejo otekline in rdeči madeži. Normalno lahko nadaljujete z vsakdanjim življenjem. Vsak tretma pokaže drugačne učinke, vidno izboljšanje pa se lahko pokaže 6 mesecev po začetku tretmajev. Naprava za RF toplotno terapijo je s strani uradne medicine priznana kot neinvazivna in neoperativna terapevtska metoda za odstranjevanje gub in napenjanje kože, ki vzame najmanj časa in ima najdaljši učinek.

To je že dolgo časa poznana tehnika, ki se je uporabljala predvsem v medicini – kirurgiji in temelji na principu upora kožnega tkiva proti radiofrekvenčnemu valovanju. Tkiva kože in podkožje se posledično segrevajo, kar v primeru nizkih energij pripelje po eni strani do preoblikovanja kolagenskih vlaken, po drugi strani pa do stimulacije fibroblastov in gradnje novih kolagenskih vlaken in medceličnine. Posledica je čvrstejša in bolj napeta koža.
Radiofrekvenco uporabljamo predvsem za uvelo in povešeno kožo na obrazu, vratu, dekolteju, redkeje po trebuhu in nadlakteh. Stranski učinki so blagi – občutek toplote in nežna rdečina po posegu, ki se ob ustrezni negi že v nekaj minutah umiri.

 

Pri uporabi ne pozabite na ultrazvočni gel.

Pri izvajanju tretmajev laserske epilacije dlačic in ostalih tretmajev z napravo IPL+RF eLite Tina je potrebna uporaba ultrazvočnega gela. Po najugodnejši ceni ga lahko dobite v naši ponudi. Za več informacij in naročilo kliknite sliko spodaj.

ultrazvočni gel

 

O Nas

ART-PE je podjetje, ki je v frizerski in kozmetični branži od leta 2003. V zadnjih letih smo se specializirali za prodajo tako imenovanih IPL laserjev, ki so se v dolgoletni uporabi dokazali, kot edini in najbolj učinkoviti sistemi za trajno odstranitev dlak in še marsikaterih drugih težav na koži in s kožo.

Kontakt

Pišite nam na info@eliteiplrf.com ali nas kontaktirajte preko obrazca.